Skip to content

Voordelig thuisbezorgd

Betalen met iDEAL

Laagste prijs aanbieder

Altijd snel geleverd

Schelpenpad aanleggen

De schelpen die gebruikt worden om een schelpenpad aanleggen in gang de brengen zijn bijproducten van de schelpdierenindustrie. Om een pad in de tuin te creëren, is het schelpenpad de meest milieuvriendelijke optie om te kiezen. Het is enigszins bescheiden, en iedereen kan een schelpenpad maken. Schelpen worden verkregen uit natuurlijke bronnen zoals meren, rivieren, zeebodems enz.

Schelpenpaden zijn niet alleen voor tuinen aan zee. U kunt ook een schelpenpad aanleggen in uw tuinen thuis om ze een aantrekkelijke en aantrekkelijke uitstraling te geven.

Net als grind laat schelpenmulch het water in de grond weglopen, zodat het bijdraagt tot de afspoeling. Een schelpenpad aanleggen werkt als volgt.

Creëer een schelpenpad met geplette schelpen

U kunt grote schelpen gebruiken om een schelpenpad in de tuinen te maken. Maar ook kleinere schelpen kunnen worden gebruikt om een schelpenpad te creëren. Verpletterde schelpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vullen als een optie om mulches op te fleuren, waardoor een opvallende differentiatie naar het gras en de planten die hen omringen. Veel gebroken schelpenassortimenten zouden nuttige looppaden en carports kunnen maken met witte arcering, in tegenstelling tot standaard asfalt- en betonkeuzes.

De volgende stappen kunnen worden ondernomen om schelpenpad aanleggen te voltooien.

1.         Kies eerst de plaats in de tuin waar u een schelpenpad aanleggen door wilt voeren. Kleine of middelgrote schelpen worden gebruikt voor algemene landschapsarchitectuur, en 50-50 schelpen creëren de paden.

2.         Plan en markeer de randen van het pad met plastic om een schelpenpad aanleggen te starten.

3.         Verwijder de rotsen en grassen van het schelpenpad en plaats het onkruidwerende membraan.

4.         Als u planten in schelpen wilt hebben, kweek de planten dan. Of als u al planten hebt, verwijdert u de grassen of kiezels eromheen, plaatst u een plastic bedekking rond de plant en plaatst u vervolgens de schelpen.

5.         Strooi de geplette schelpen uit tot 1-3 inches diepte of wat u maar wilt. Maar vergeet niet dat schelpen na verloop van tijd bezinken en strooi dus geen dunne laag. Je kan schelpen gebruiken voor voetpaden of carports zijn ongevoelig voor inklinking door voet- en autoverkeer.

6.         Verspreid de schelpen, afhankelijk van het doel, om een gelijkmatig oppervlak te creëren. Kleine stukjes geven een gladder oppervlak. Probeer de ongewenste hellingen en dalen te vermijden door een gelijkmatige verdeling van de schelpen.

7.         Spoel de schelpen met water om eventuele resten of slib te verwijderen en ze te helpen zich op hun nieuwe plaats te vestigen. Was de weggelopen schelpen niet.

8.         Blijf tijdens schelpenpad aanleggen controleren en voeg nieuwe schelpen toe waar de diepte van de schelpen dun geworden is, vooral in de walkaways en driveaways.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *