Skip to content

Voordelig thuisbezorgd

Betalen met iDEAL

Laagste prijs aanbieder

Altijd snel geleverd

Engelse tuin

Engelse tuinen werden voor het eerst in Engeland aangelegd in de 18e eeuw. Het wordt een Engelse tuin genoemd omdat hij niet in een Franse tuin maar in een Engelse landschapstuin is aangelegd. De tuinen zijn bedoeld om gewaardeerd en genoten te worden, en daarom worden er regelmatig zitjes en planten met een assortiment van bloesems in opgenomen.

Elementen van een Engelse tuin

Je kan de volgende ontwerpelementen gebruiken. Het zijn de eerste stapjes naar het creëren van een Engelse tuin. Basiselementen om de schoonheid van een tuin te vergroten zijn;

-Benches

-Verzamelhek

-Tuinhekken

-Toolshed

-Borders

-Fonteinen

-Furniture

-Paths

-Antiques

-Arches

-Stenen  muren

-kruiden en struiken

-Grassen

Hoe ontwerp je een Engelse tuin?

Om een tuin op deze manier te ontwikkelen is het één en ander nodig. Het is heel eenvoudig om zo’n tuin te ontwerpen en aan te leggen. We werken volgens specifieke kenmerken om een Engelse tuin te definieren. Sommige planten kunnen worden aangepast aan de omgeving van het gebied om goed te groeien. De grassen, kruiden en bloemen van de tuin zijn afhankelijk van welke soorten beschikbaar zijn en het meest geschikt zijn in de omgeving.

Soorten Engelse tuinen

Engelse tuinen zijn er in twee soorten. De Engelse cottagetuin en de Engelse landelijke tuin. Elke tuin heeft specifieke kwaliteiten en ontwerpen. Door deze verschillen kunt u besluiten om uw eigen ruimte te ronselen zal uiteindelijk afhangen van de stijl die u het meest aanspreekt.

Engelse Cottage Tuinen

De Engelse cottagetuinen hebben veel karakter. Engelse cottagetuinen zijn regelmatig een onderdeel van gecoördineerde wanorde, met de nadruk op bedden en bedden van schitterende rozen en grassen. Een deel van de cruciale onderdelen van deze tuinen zijn stenen paden, piket hekken, en rasters. Om een open-air tuin met een charmante, interessante piketomheining hebben, dit is het soort Engels tuin moet je neigen naar als u het opzetten van uw plan.

Om een Engelse cottagetuin te creëren, worden de belangrijkste kenmerken zoals rozen, hekken, stenen paden en hekjes in herinnering gebracht. Het belangrijkste kenmerk van een Engelse cottagetuin is dat hij precies volgens de natuur groeit. De levendigheid, kleuren en vooral strakke karakteristieke eigenschappen maakt een tuin Engels. Geef dus een boost aan je tuin en doe het op de Engelse manier.

Engelse tuinen

Engelse landelijke tuinen zijn praktisch iets anders dan de cottage garden. Om het tuintype te maken worden de volgende elementen gebruikt: Getrimde hekken, duidelijke tuinbedden, en hopen van rijke groene tuin. De ruimten voor de bloesems zijn regelmatig meer gekarakteriseerd, geassocieerd met manieren die beginnen met een regio dan naar de volgende in plaats van een stenen weg kronkelen door je plantenleven. Engelse landelijke tuin houdt een karakteristieke look, en van de twee is de andere moeiteloos gedaan in een assortiment van ruimten. Op de off kans dat je een meer bescheiden tuin hebben, zou dit de stijl die je nodig hebt om te spiegelen voor een gelikte, effectieve look.

De verschillende gebieden van Engelse landelijke tuinen zijn met elkaar verbonden door paden. Om een Engelse tuin in een kleine ruimte te creëren, moet er een duidelijk ontwerp zijn voor welke bloemen samen moeten worden gekweekt.

Kies voor de tuin die u inspireert en die past bij de kenmerken van een Engelse tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *