Skip to content

Voordelig thuisbezorgd

Betalen met iDEAL

Laagste prijs aanbieder

Altijd snel geleverd

Wat is Yellow Sun Jura Split

Yellow Sun Jura Split kenmerken

Het Yellow Sun Jura grind is te herkennen aan de gele Zuid-Europese look. Jura sierstenen zijn bij uitstek geschikt om te gebruiken als ondergrond voor zware belasting. Gebruiken voor de bestrating van een oprit of parkeerplaats is dus geen gekke gedachte. Het siergrind laat het water goed door dus de afwatering hoef je je geen zorgen over te maken.

Door de unieke kleur van deze splitsoort is het enorm herkenbaar en onderscheidt het zich van de rest. Onze Yellow sun Jura grind is een gele Duitse kalksteen siersplit. De naam Jura komt vanuit het Duitse Jura gebergte. Het is een hard gesteente en daardoor minder gevoelig voor de aangroei van onkruid en mos. Yellow sun grind wordt ook wel Yellow sun siersplit of Vanille siergrind genoemd. Het wordt gewonnen uit het Jura gebergte. Yellow Sun heeft een zachte geel/beige kleur en wordt daardoor ook vaak Geel Split of Geel Grind genoemd.

Voordelen van Yellow Sun Jura Split

  • Jura grind is bijzonder onderhoudsvriendelijk.
  • Het split is duurzaam doordat het zo sterk is.
  • Yellow Sun Jura voert regenwater uitstekend af.
  • Het siersplit is zeer stabiel en blijft goed liggen wanneer het belast wordt.

Luxe contrast met Yellow Sun Jura grind

Doordat Jura sierstenen een warme gele kleur heeft geeft het een goede contrastwerking. In veel warme, knusse en natuurlijke tuinen kom je okergeel split tegen.  Wil je Yellow Sun Jura Split bestellen? Wij hebben dit altijd op voorraad en bieden verschillende maten waaronder Yellow Sun Jura Split 10-20 mm en Yellow Sun Jura Split 32-46.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *