Skip to content

Voordelig thuisbezorgd

Betalen met iDEAL

Laagste prijs aanbieder

Altijd snel geleverd

Wat is Ardenner Split

Ardenner Split kenmerken

Ardenner grind is kenmerkend door zijn donkergrijze kleur en hoekige vorm. Het Ardenner grind wordt ook nog wel eens verward met grijze Basalt Split. Het split heeft een rondere uitstraling dan Basalt. Het is een stevige en sterke splitsoort. Ons Ardenner siersplit is leverbaar in een strakke grijstint. Ardenner wordt veel toegepast in de maten 8-16 omdat dit goed toepasbaar is voor parkeerplaatsen, oprijlanen, tuinen en andere toepassingen. De split komt uit de Belgische Ardennen en laat het water uitstekend door. Ardenner grind wordt veel gebruikt in de moderne tuinen in combinatie met een donkere natuursteen.

Voordelen van Ardenner split

  • De sierstenen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk.
  • Ardenner grind is goedkoper dan veel andere steensoorten.
  • Het splitsoort voert regenwater uitstekend af.
  • Zeer stabiel en blijft goed liggen wanneer het belast wordt.

Met Ardenner grind legt u eenvoudig zelf een oprijlaan of tuinpad aan. De Ardenner grind is naast dat het zeer onderhoudsvrij is ook nog eens heel duurzaam doordat het sterk is en niet snel slijt. Het steensoort wordt ook wel kalksteen split genoemd.

Luxe contrast met Ardenner Split

Doordat Ardenner grind een donkergrijze kleur heeft geeft het een goede contrastwerking. In veel moderne, luxe en strakke tuinen kom je donkergrijs split tegen. De kleuren gaan van licht getint tot diep donkergekleurd. Wilt u Ardenner bestellen? Dan zal je merken dat de donkere kleur van Ardenner grind op een mooie manier afsteekt bij de lichte en zachtere tinten van jouw tuin. Elke schaduw lijkt door de kleur van Ardenner versterkt te worden.

Bij ons vind je Ardenner split in de maten 8-16.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *