Skip to content

Voordelig thuisbezorgd

Betalen met iDEAL

Laagste prijs aanbieder

Altijd snel geleverd

Grind en split voor elk project

4 redenen om grind of split te gebruiken voor elk project

Grind en split is niet duur in aanschaf

Wanneer je ervoor kiest om je tuinproject met grindsoorten af te maken dan kan dit aanzienlijk voordeliger uitpakken dan wanneer je ervoor kiest om een betonbestrating, natuursteenbestrating of keramische terrastegels te leggen. Beneden € 200 vind je bij Splitshop.nl al een heel breed assortiment om de grote oppervlaktes mooi op te vullen. Met een Big-bag split of grind kan je al een oppervlakte van bijna 14 m2 opvullen!

Grind en split als bodem

Met al onze split en grind soorten kunnen borders afgewerkt worden, terrassen opgevuld worden of hele oprijlanen neergelegd worden. Grind en split zijn ecologische keuzes; het gaat lang mee en het is een onderdeel van de natuur. Het voordeel van het leggen van een laag is dat de afwatering heel goed verwerkt wordt, in tegenstelling tot betonnen oprijlanen, waar het water lang op de oppervlakte blijft liggen.

In combinatie met bestrating

Wanneer je natuurstenen tuintegels hebt dan past grind daar uitstekend bij. Onze steensoorten zijn ook natuurstenen. De combinatie kan ook een ander effect geven aan de omgeving. Doordat wij split in verschillende kleuren hebben kan je elk gewenst effect creëren die je voor ogen hebt.

Een veel gebruikte splitsoort is Mijnsteen split, Jura split, Ardenner grijs of Basalt split. Deze splitsoorten kan je heel goed combineren met tuintegels. Een voordeel van split combineren met de bestrating is dat het ondanks het kleurverschil wel een uniforme uitstraling krijgt. 

Grind en split voor je oprit

Omdat opritten een vast onderdeel zijn van je tuin, huis en omgeving is het prettig dat dit in lijn ligt met het geheel. Omdat tuintegels kunnen scheuren wanneer je vaak over dezelfde tegel heenrijdt is het verstandig om een juiste kleur grind te gebruiken (die combineert met de omgeving) en dit te gebruiken als oprit. De afwatering blijft goed, de auto rijdt er stabiel overheen en de levensduur van deze oprit is enorm hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *